Startbijeenkomst Koel Kit

Koopwoningen Amsterdam West
Koel Kit is een gunstige woonplek in Amsterdam West, lekker centraal en aantrekkelijk geprijsd. Koel Kit ligt midden in de Kolenkitbuurt, aan de Erasmusgracht en de Blauwvoetstraat. Op steenworp afstand van het Bos en Lommerplein. Stads en toch rustig, want je staat zo in het Westerpark, het centrum van Amsterdam, maar je bent ook zo weer de stad uit. Dus van alle markten thuis.

35 Gerenoveerde koopwoningen
Koel Kit bestaat in totaal uit 154 woningen verdeeld over 4 woonblokken met goed onderhouden binnentuinen. De renovatie van Koel Kit wordt gefaseerd en start in voorjaar 2016.

In fase 1 zijn 35 koopwoningen beschikbaar, 26 appartementen en 9 maisonnettes op de begane grond. Alle woningen worden opgeknapt en hebben een fijne buitenruimte met uitzicht op de binnentuin. De opknapbeurt van de woningen wordt zoveel mogelijk aangepast aan jouw wensen. Een aparte berging vind je op de begane grond. De portieken krijgen een facelift en eigen identiteit.

Denk mee, doe mee!
De exacte invulling van de renovatie op woningniveau is nog bespreekbaar. Hoe ziet jouw ideale woning eruit? Rochdale is benieuwd naar jouw mening. Meld je daarom vrijwillig én zonder verplichtingen aan om met ons van gedachten te wisselen. Vanaf oktober 2015 vindt de startbijeenkomst plaats.

Kijk op koelkit.nl voor meer informatie.

Ander nieuws